BHV Basis en Herhaling:
Wij verzorgen uw BHV cursus waarbij wij proberen om zoveel als mogelijk te kijken om deze aan te passen naar uw branche en/ of werkplek. Wij zijn gecertificeerd en gebruiken professionele materialen zoals de nieuwste Ambu-man reanimatie pop en automatische blusbakken. Vaak proberen wij ook één of meerdere scenario’s uit te voeren. De cursussen worden het liefst bij u op locatie gegeven maar kan uiteraard ook op onze trainingslocatie worden gegeven waarbij alles uiteraard geheel wordt verzorgt.

  • De groepsgrootte voor de BHV cursussen zullen niet groter zijn dan max. 8 personen, en wij vanaf 2 personen cursussen geven. Dit heeft als voordeel dat ik de cursus in kortere tijd  kan aanbieden zodat u uw personeel zelf ook weer sneller kunt inzetten. Samen met u zullen we bekijken wat het best in uw situatie past.
  • Ik bied u voldoende beschermende middelen aan om zo hygiënisch aan de slag te kunnen
  • Alle gebruikte materialen zullen na elke sessie worden gedesinfecteerd. 
  • In overleg kan ik een Lotus slachtoffer inzetten, uiteraard ook volgens de opgelegde maatregelen.

Aanbod BHV basis / herhaling op uw locatie:

  • 1 dag / dagdeel
  • E-Learning basis / herhaling
  • Veel praktijk afgestemd op uw werkgebied

Uiteraard kunt u ook van onze trainingslocatie gebruik maken, en voor vragen neem gerust contact met mij op.

Ontruimingsoefeningen:
Speciaal voor uw bedrijf of instelling gaan wij samen met u en uw eventuele medewerkers en gasten een ontruimingsoefening uitvoeren waarbij het belangrijkste is dat u en uw medewerkers en gasten op een snelle en zo veilig mogelijke manier in veiligheid gebracht kunnen worden.

VCA cursussen:
Bij vele opdrachtgevers eist men dat er alleen VCA gecertificeerde personen werkzaamheden mogen verrichten. Wij zorgen ervoor dat u of uw personeel hiervoor opgeleid worden in een één-daagse cursus.

Aanbod VCA Basis / Vol inclusief examen

  • VCA Basis/ Vol met e-learning en examen
  • VCA Basis/ Vol 1 lesdag met examen

Uiteraard kunt u ook van onze trainings / examen locatie gebruik maken.

Reanimatie trainingen:
Helaas zien we steeds vaker om ons heen dat er een reanimatie nodig is, wat zou het toch goed zijn als u degene bent die de juiste hulp kan bieden! Wij kunnen u de juiste methodes en technieken aanleren aangezien wij gecertificeerd instructeur zijn volgens de NRR. Wilt u niet in een groep opgeleid worden dan is dat mogelijk, wij weten als geen ander dat het voor sommigen erg emotioneel kan zijn maar willen deze toch graag de mogelijkheid aanbieden om het reanimeren onder de knie te krijgen/ houden, denk hierbij aan eventueel een training bij u thuis.

Diverse cursussen op maat:
Wanneer u denkt dat uw veiligheid en/ of die van uw medewerkers beter kan dan kunnen wij u speciaal voor uw bedrijf/ instelling een cursus op maat aanbieden, denk hierbij aan bijvoorbeeld een cursus zelfredzaamheid voor degen die vaak alleen werken of in een speciale omgeving werken. Ook wanneer u bijvoorbeeld geen hele BHV cursus wilt volgen maar wel de juiste handelingen voor de reanimatie en eerste hulp op de juiste manier wilt kunnen uitvoeren. Dit zijn een aantal voorbeelden maar er zijn genoeg mogelijkheden.