BHV Basis en Herhaling:
Wij verzorgen uw BHV cursus waarbij wij proberen om zoveel als mogelijk te kijken om deze aan te passen naar uw branche en/ of werkplek. Wij zijn gecertificeerd en gebruiken professionele materialen zoals de nieuwste Ambu-man reanimatie pop en automatische blusbakken. Vaak proberen wij ook één of meerdere scenario’s uit te voeren. De cursussen worden het liefst bij u op locatie gegeven maar kan uiteraard ook op onze trainingslocatie worden gegeven waarbij alles uiteraard geheel wordt verzorgt.

Ontruimingsoefeningen:
Speciaal voor uw bedrijf of instelling gaan wij samen met u en uw eventuele medewerkers en gasten een ontruimingsoefening uitvoeren waarbij het belangrijkste is dat u en uw medewerkers en gasten op een snelle en zo veilig mogelijke manier in veiligheid gebracht kunnen worden.

VCA cursussen:
Bij vele opdrachtgevers eist men dat er alleen VCA gecertificeerde personen werkzaamheden mogen verrichten. Wij zorgen ervoor dat u of uw personeel hiervoor opgeleid worden in een één-daagse cursus.

Reanimatie trainingen:
Helaas zien we steeds vaker om ons heen dat er een reanimatie nodig is, wat zou het toch goed zijn als u degene bent die de juiste hulp kan bieden! Wij kunnen u de juiste methodes en technieken aanleren aangezien wij gecertificeerd instructeur zijn volgens de NRR. Wilt u niet in een groep opgeleid worden dan is dat mogelijk, wij weten als geen ander dat het voor sommigen erg emotioneel kan zijn maar willen deze toch graag de mogelijkheid aanbieden om het reanimeren onder de knie te krijgen/ houden, denk hierbij aan eventueel een training bij u thuis.

Diverse cursussen op maat:
Wanneer u denkt dat uw veiligheid en/ of die van uw medewerkers beter kan dan kunnen wij u speciaal voor uw bedrijf/ instelling een cursus op maat aanbieden, denk hierbij aan bijvoorbeeld een cursus zelfredzaamheid voor degen die vaak alleen werken of in een speciale omgeving werken. Ook wanneer u bijvoorbeeld geen hele BHV cursus wilt volgen maar wel de juiste handelingen voor de reanimatie en eerste hulp op de juiste manier wilt kunnen uitvoeren. Dit zijn een aantal voorbeelden maar er zijn genoeg mogelijkheden.