Keuringen en onderhoud

Blusmiddelen Brandveiligheid

Blusmiddelenkeuring volgens Strikte Normen

Onze professionele keuringen voldoen aan de specifieke eisen voor verschillende blusmiddelen:

  • Draagbare blustoestellen: Normen NEN-EN3 en NEN2559
  • Verrijdbare blustoestellen: Normen NEN-EN1866 en NEN2659
  • Brandslanghaspels: Normen NEN-EN671-1, NEN-EN671-2 en NEN-EN671-3

Keuring en Onderhoud van Blusmiddelen: Veilige Normen Gegarandeerd

Bij Wolsink Brandveiligheid en Opleidingen gaan we verder dan alleen de verkoop van brandveiligheidsproducten. Onze toewijding aan uw veiligheid omvat ook het keuren en onderhouden van blusmiddelen volgens de hoogste wettelijke normen. Hierbij maken we gebruik van geavanceerde certificeringen om de kwaliteit te waarborgen.

"Wij zorgen ervoor dat uw blusmiddelen niet alleen aan de normen, maar ook boven de wettelijke standaarden voldoen."

Wij zijn trots op onze KIWA- en NCP-certificeringen, wat vaak een vereiste is voor uw verzekeringsmaatschappij. U kunt erop vertrouwen dat uw brandveiligheidsuitrusting aan de strengste normen voldoet.

Keuring en Onderhoud van Noodverlichting: Innovatieve Oplossingen voor Veiligheid

Naast blusmiddelen richten wij ons ook op de keuring en het onderhoud van noodverlichting, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste richtlijnen en technologieën.

  • Keuring volgens nieuwe richtlijnen: We controleren en vervangen indien nodig uw noodverlichting volgens de actuele richtlijnen.

  • Efficiënte led armaturen: Onze noodverlichting is uitgerust met energiezuinige led armaturen, waardoor ze niet alleen veiligheid bieden maar ook veel minder onderhoud vergen.

  • Strikte keuring volgens nieuwe richtlijnen.
  • Vervanging indien nodig voor optimale veiligheid.
  • Efficiënte led armaturen voor minder onderhoud

Keuring en Onderhoud van AED Apparaten en Kasten: Snelle en Betrouwbare Hulpverlening

Bij Wolsink Brandveiligheid en Opleidingen gaan we nog een stap verder in het waarborgen van veiligheid. Ontdek ons aanbod van keuringen en onderhoud voor AED apparaten en kasten. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat deze cruciale apparatuur altijd paraat is, zodat snelle en betrouwbare hulpverlening gegarandeerd is. Neem contact met ons op voor een deskundige beoordeling en onderhoud van uw brandveiligheidsuitrusting.

Wij streven ernaar uw veiligheid te optimaliseren, niet alleen op papier, maar in de praktijk. Neem contact met ons op voor een deskundige beoordeling en onderhoud van uw veiligheidsuitrusting.

Kies vandaag voor veiligheid!